Zin in een goede film? En om daarna onder het genot van een drankje na te praten over wat je gezien hebt? Dit keer gaan we naar Happy End.

Happy End is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm-winnaar Michael Haneke (Amour, Das Weisse Band) met in de hoofdrol Isabelle Huppert (Elle) en Jean-Louis Trintignant (Amour).

Anne Laurent (Isabelle Hupert) staat aan het hoofd van een groot bouwbedrijf, dat ze heeft overgenomen van haar dementerende vader (Jean-Louis Trintignant). De rijke familie Laurent woont in een groot landhuis in Calais. Als Ève, de 13-jarige dochter van Anne’s broer Thomas, bij de familie komt wonen, worden de verkrampte familiebanden blootgelegd. Door de ogen van Ève zien we de hypocrisie en de geheimen van de schijnwereld die de familie voor zichzelf geschapen heeft.

Regie: Michael Haneke

 

Zin In Nijmegen organiseert op vrijdag 24 november een filmavond in Lux. De film begint om 19:30 uur. Vanaf 19:00 uur ben je welkom om iets te drinken in het café van Lux. Na de film zullen we, ook in het café van Lux, napraten over de film onder het genot van een drankje.

Praktische informatie:

19:30 uur          Film: Happy End

21:30 uur          napraten

Kosten: € 8,00

Aanmelden vóór 22 september 2017 bij Regina van Uffelen of via de mail: Nijmegenzin@gmail.com

Bewaren