Film Plus

Zin in een goede film? En om daarna onder het genot van een drankje na te praten over wat je gezien hebt? Dit keer gaan we naar Walk with me.

Een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness. De wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh staat hier centraal. De man die mindfulness naar het Westen heeft gebracht woont in Plum Village in rustiek Zuid-Frankrijk.De monniken daar hebben hun aardse bezittingen opgegeven en hun leven gewijd aan de kunst van mindfulness. Walk With Me biedt een nooit eerder vertoonde kijk in deze gemeenschap. Drie jaar lang werden de levens van de bewoners van Plum Village gevolgd. Existentiële vragen waarmee ze geconfronteerd werden in hun zoektocht naar acceptatie komen aan bod. Treed binnen in een wereld van bewustwording.

Deze wonderlijke documentaire wordt verteld door niemand minder dan de charismatische Benedict Cumberbatch (The Imitation Game). Walk With Me brengt ons diep in een wereld ver weg van het alledaagse maar dichterbij onszelf.

Zin In Nijmegen organiseert op vrijdag 27 september een filmavond in Lux. De film begint om 19:30 uur. Vanaf 19:00 uur ben je welkom om iets te drinken in het café van Lux. Na de film is er tijd om met onze groep na te praten onder het genot van een drankje.

Praktische informatie:

19:30 uur          Walk with me

21:30 uur          napraten

Kosten: € 8,00

Aanmelden vóór 25 september 2017 bij Lara van der Zee of Regina van Uffelen, of via de mail: Nijmegenzin@gmail.com

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Film Plus: Walk with me
Getagd op:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *